Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KIT ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ 10 ΤΜΧ

Σετ για το γυάλισμα και την προστασία των φαναριών Carex Το κιτ έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να προστατεύει τα φανάρια του αυτοκινήτου. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να προστατεύει τα φανάρια του αυτοκινήτου. Το επικαλυμμένο κερί carnauba θα προστατεύει την επιφάνεια από τις καιρικές συνθήκες και θα αυξάνει τη σταθερότητα UV. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κιτ δεν είναι σχεδιασμένο για επιφάνεια που έχει υποστεί ζημιά σε βάθος! Περιεχόμενα συσκευασίας: Τριβείο (με στέλεχος, Velcro) - Χρησιμοποιείται για λείανση και στίλβωση με δίσκους Velcro με συμβατικά και ασύρματα τρυπάνια ή με γωνιακούς λειαντήρες / στιλβωτήρες (σπείρωμα M14). P1500 και P2000 λειαντικό χαρτί Χαρτί γυαλίσματος (Velcro) Πάστα carex 25 g Φυσικό Βραζιλιάνικο κερί - 15 ml (περίπου 60
ΠερισσότεραShow less
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
Κωδικός:
40228
Περιγραφή
Σετ για το γυάλισμα και την προστασία των φαναριών Carex Το κιτ έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να προστατεύει τα φανάρια του αυτοκινήτου. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να προστατεύει τα φανάρια του αυτοκινήτου. Το επικαλυμμένο κερί carnauba θα προστατεύει την επιφάνεια από τις καιρικές συνθήκες και θα αυξάνει τη σταθερότητα UV. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κιτ δεν είναι σχεδιασμένο για επιφάνεια που έχει υποστεί ζημιά σε βάθος! Περιεχόμενα συσκευασίας:
  • Τριβείο (με στέλεχος, Velcro) - Χρησιμοποιείται για λείανση και στίλβωση με δίσκους Velcro με συμβατικά και ασύρματα τρυπάνια ή με γωνιακούς λειαντήρες / στιλβωτήρες (σπείρωμα M14).
  • P1500 και P2000 λειαντικό χαρτί
  • Χαρτί γυαλίσματος (Velcro)
  • Πάστα carex 25 g
  • Φυσικό Βραζιλιάνικο κερί - 15 ml (περίπου 60 εφαρμογές)
  • 6 λεπτά φύλλα εφαρμογής
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
40228
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής

Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος